Amir Faris's FotoPage
the truth is out there
By: Amir Faris Amir Nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Dec-2008 15:15 Email | Share | | Bookmark
Just Wali

cinta pertama
usha beb!
old timer
View all 4 photos...
salam,setelah lama mendiamkan diri,nie naskah terbaru gua,gua ambik gambar nie sempena pernikahan adik member gua(geng bas sekolah),gua ditugaskan ambik pic outdoor jer...so byk lg yang gua kena belajar...tq my my brothers for teach me last week...adios..





Tuesday, 23-Sep-2008 15:17 Email | Share | | Bookmark
breaking fast at uptown

biasela mim, mmg tak leh tgk camera...mulala posing
bakal pengantin...
shue ibu yg still CERIA
View all 8 photos...
Di ruang fotopages suami tercinta, aku calitkan sedikit agenda semalam 23 September 2008 di corner (Salleh Palace) paling sempoi for breaking fast, UPTOWN, Damansara. Siapa sangka jemputan yg mengejut membuatkan 'mini reunion' nie terjadi gak, berbanding rancangan reunion yg tak jadi2 dari 3 tahun lepas kot? he he he... walaupun hanya sebilangan kecil saja yg berjaya datang, tp cukup bernilai dan pasti dikenang. Perjumpaan ini bukanlah dirancang bersahaja tapi ada matlamat which is ada org nak kahwin!!!...hehehe...so kat situlah bakal pengantin bg kad jemputan secara live! kalau tak dtg, bakal pengantin kata nak bunuh diri!...tp awal2 aku bg tau la kan, kenduri 11 October mmg tak dpt dtg Mim! aku dtg 18hb October yer...jgn marah arrr...

Apa-apa pun, aku bsyukur ke hadrat Illahi kerana akhirnya kawan aku sorang nie dibukakan hatinya untuk mengakhiri zaman bujangnya bersama Arab tersayang . Aku berdoa agar bahagia dan kekal sepanjang hayat . For Arab, TQ belanja makan semalam, kalau aku tahu ko nak belanja, semalam aku order mcm2 tau...he3..

Pada semua yg terlibat, terima kasih dan raya nanti jgn lupa dtg rumah aku.



Monday, 15-Sep-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
cahaya kasih

lovely place
Dimana kasih?
Dimana sayang?
View all 6 photos...
sabtu 13 september 2008,gua telah melawat satu badan kebajikan amal di Puchung,lawatan ini atas arahan kerja, walaupun terpaksa membatalkan beberapa program yang telah dirancang lebih awal.....so....for re-union team...this is my story....mata gua berair mengenangkan nasib anak2 yatim yang gua jumpa... ...tiada ibu dan ayah untuk bermanja....mereka hanya dapat bermanja dgn 'bibik' yang di import dr seberang ....so gua terkenang rakan2 yang bersuka ria yang mungkin lupa penderitaan anak2 yang malang nie...kedatangan team gua memberi sedikit keceriaan,dan gua pun memberikan kasih sayang gua yang x seberapa nie pada anak2 ini...wang? gua rasa buat masa ini gua hold dulu...pasal depa baru shopping kat mydeen,so wang ringgit bukan penting bg mereka tp kasih sayang ibu dan ayah yang tiada tandingan ....buat re-union team....pls dont banned me....


Tuesday, 2-Sep-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
Downhill hunting

free gift
penjemput merangkap penjebak
aksi orang tua
View all 4 photos...
31/08/2008 hari terakhir syaaban,gua di jemput jd crew utk donwhill challenge,mulanya gua malas nk pegi,memandang bini gua ajak shopping,gua rela jd crew kat sini dari jadi crew bini gua..dah la sakit lutut,pastu pusing k.l cari kain sehelai dua...pergh.... ....so program nie enjoy la...ada beberapa kategori...open la,t-bolt la,hard tail la.....tua muda join program nie...moralnya....ada duit beli basikal....pastu datang kat bkt chermin...jahanam kan basikal tu balik...hati puas...bak kata haizan@agusdol...huhhuuhuhu fly for finishing


Wednesday, 30-Jul-2008 00:42 Email | Share | | Bookmark
Meet the Blues

Bincang masa depan...
warm-up...
malaysia team ambik angin..
View all 7 photos...
salam my frenz..gua nak citer tentang training Chelsea di Malaysia baru-baru ni...gua x berapa minat sgt chelsea nie tp gua minat beberapa player dr team ni..gua turun training depa pasal nak tgk manusia yang berharga berjuta-juta ringgit bak orang bugis ckp 'special one'... hanya beberapa pic saje nak gua show kat u all,yang lain buat koleksi sendiri. ...all my frenz lets enjoy see my blowjob lense...huhuhuhuh....one more! dont copy my pic .


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net